De Tol

In buurtschap De Tol ervaar je het echte dorpse leven. Het buurtschap bestaat uit een netwerk van smalle straatjes. Er zijn rijtjeshuizen, twee-onder-één-kap woningen, appartementen en vrijstaande woningen. Het is het eerste buurtschap dat in ontwikkeling gekomen is en inmiddels wonen er al enkele honderden gezinnen.

Op dit moment wordt de start verkoop voorbereid van 20 woningen. Deze woningen bestaan uit 12 rijwoningen en 8 twee-onder-één-kapwoningen.

Rijwoning

De Rijwoningen in De Tol worden zogenoemde 3-onder-1 kapwoningen. De Rijwoningen, bestaande uit 8 hoekwoningen en 4 tussenwoningen hebben verschillende kaveloppervlakten variërend tussen 124 m² tot 264 m². De hoekwoningen bieden de mogelijkheid voor twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Standaard hebben alle woningen drie slaapkamers, een compleet ingerichte badkamer op de eerste verdieping en een vaste trap naar de zolder. Er is een mogelijkheid om op de zolder een extra slaapkamer te creëren. De rijwoningen worden aangesloten op de stadsverwarming en worden standaard opgeleverd met pv-panelen op de daken om energiekosten te beperken.

Twee-onder-één-kapwoning

De twee-onder-één-kap woningen in woonwijk De Tol hebben standaard drie slaapkamers en een compleet ingerichte badkamer op de eerste verdieping. De woningen hebben een vaste trap naar zolder en daar is er de mogelijkheid voor een optionele vierde slaapkamer. De kaveloppervlakte van de twee-onder-één-kap woningen variëren van ca. 224 m² tot 316 m². Deze woningen worden aangesloten op de stadsverwarming en zullen worden voorzien van pv-panelen op de daken om de energiekosten te beperken.

Inschrijven

Zie jij jezelf al wonen in De Tol? Schrijf je nu in voor dit project!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontwikkeling & realisatie

Verkoop & informatie

Heilbron Mulders Quint Makelaardij
Grietsestraat 60B, Zevenaar
6901 GW Zevenaar
T. (0316) 580 860
zevenaar@hmqmakelaardij.nl
www.hmqmakelaardij.nl

Joosten Makelaardij
Schilderspoort 2
6901 DR Zevenaar
T. 0316-523341
info@joostenmakelaardij.nl
www.joostenmakelaardij.nl